Izvještaj s memorijalnog kupa „Tomislav Mihaljević- Kara“

Poštovani članovi kluba, ljubitelji mora i sportskog ribolova, dana 18. ožujka 2017 godine održali smo sada već tradicionalni memorijalni kup „Tomislav Mihaljević-Kara“ u čast i sjećanje na našeg istinskog prijatelja te ljubitelja sportskog ribolova i mora. Pokojni Tomislav nas je napustio, ali i ove godine njegov sportski, natjecateljski pristup i pojedine uzrečice poput „to je sve Kara“ mogle su se čuti na pučini Jadranskog mora uz smijeh i radost izvlačenja svake ribe koja je zagrizla na ješku.

Svi prijavljeni natjecatelji okupili su se u ranojutarnjim satima ispred nekoliko barki koje su bile usidrene u maloj lučici u Jadranovu , a mogla se osjetiti i vrlo dobra atmosfera zbog prvog natjecanja u ovoj kalendarskoj godini. Bez obzira što je prigodnog karaktera, natjecanje je prošlo u odličnoj atmosferi i prekrasnom danu što je rezultiralo vrlo dobrim ulovom kojeg su najviše činile menule, modraci te poneki fratar i arbun , a brojčano stanje ulova dokaz je kako je riba počela lagano prilaziti iz dubine prema brakovima i plićem pojasu.

Ovogodišnji pobjednik memorijalnog kupa ponovno je bio Siniša Budisavljević koji je ujedno i naš novi/stari domaćin ovog natjecanja, drugi najbolji rezultat postigao je Ivan Fehir, a broncu je odnio Salih Džaferović. Nakon službenog djela vaganja i dodjela prigodnih medalja održan je zajednički ručak i druženje na samoj obali mora. Nije nas bilo puno, ali ponosni smo što je Tomislav Mihaljević ostavio upečatljiv natjecateljski trag i sportski duh u našem klubu , a ovo natjecanje je najmanje što možemo učiniti kako se njegov lik i djelo nikada ne bi zaboravili.

kup 2017

Neka mu je čast i slava!!!!

Potpredsjednik kluba: Ivan Fehir

Kontakt

Sportsko ribolovni klub “ORADA” Zagreb
Trnjanska cesta 21, 10000 Zagreb

OIB: 82295757311
IBAN: HR7723400091110067619
E-mail za općenite informacije: info@srkoradazagreb.hr
E-mail za ribolovne dozvole: ribolovnedozvole@srkoradazagreb.hr